Saturday, September 10, 2011



 sweet taw


cu,intan,ana
iffah


Tentang kami

ni kawan2 aku at pMs best gile kut..mse mule2 dulu
nak je aku cabut lagi
coz tmpat ni dah la pendalaman
tapi xla smpai barng keperluan pun
susah nk cari
cumee emmm!!!
kami ade bersangkut paut tau
semua nye mle dari iffah;;
kebetulan kn..
aku satu kem plkn ngn iffah
ana plak kwn dy,kawan stu sek ngn iffah
yg lagi best cu..
pakcik dy dk kt ngn umah iffah..
iffah mmg rapat ngn famly pakcik cu..ciap tdo2 lagi
ajaib kan..(huhu ye ye or je aku ni)




tapi ..nanti iffah dah xde dah...
dy dpt uitm kt s.p
so tnggl kmi 3org je la...emmmm
msti dah xbest
"ifah jangan lupe kami kt cni tau,msti nanti iffah dapat kwn baru
at sane...kami kt cni je...
nanti kite dah xleh nak lepak same2 dah mcm skrng sweet sgt kite kn
....


sem dpn plak aku ngn ana
nak pindah...cuuu!!!
ala...lau kite dah xjmpe lagi kite msih bleh mcm ni ke..
msti xkan masing2 bt hal msing2..
emmmm
intan nak cakap yang intan sayang korang
lau boleh persahabatan n  kite kekal kan sampai
bile2..nanti boleh cite kat ank cucu kian
hehe


abis semua endet
 dy nk


...
eh lupe plak kt wan N ami dy orng pn kwan intan jugk
dyowg 2 mke x mtmg hahaha
grau je...
dy owng stay kt pMs so...tnggl dyowng je la
ala nanti intan nak follow same prg bndar..
dah xleh nak tarik baju wan kat pasar...
....

ifah,ana,cu,wan N ami
jangan lupe kat intan tau bile dah berjaye nanti hehehe



 buyone free one  






 adik ipar+kaka ipar



 geng PLKN
;0

Untung la plik rendah
kena dk tngh !!!


PEERR..
.shopping time
 .....
:)papai

1 comment:

Iffah Khairul Amir said...

touching aku baca ne *ouch*