Saturday, December 24, 2011

dEar KeCiK ^_^

asalammualaikum..

tiada kata yang dapat ku gambar kan, tiada cara yang bisa ku lakukan,cuma satu unkapan ribuan terima kasih  tooo dy tngkap jiwang siot~hahaha kecik thnk yo make up kan blog n huhuhu cun siot.

"angis bertiup dingin malam ini,sepi nya alam tampa rembulan"uuu tipu kuat bulan ada cuma nampak ngn tak nampak ja an an an... bjet nak buat ayt bunga2 straight to the point je ar k,malam2 cam n ingat kat PLKN lpak ngn ko kecik smpai kena hambat arr ngn pengawal malam baru nak masuk dorm tu pun kadang2 xtido lagi..
makan megi sama2..pas tu boleh plak ajar aku daet 2 mnggu kut xtrun kanti huhu xjgak aku kurus2 kan..
hai rindu gila kat ampa semua bila nak lepak cm dulu lagi ek..pipah pun duk jauh..lau tak kite 3owng selalu lepak sesame...eee takde keje lain kutuk owng je kikiki (kutuk wawa)...ingat tak malam tu ko aku pipah ngn yam nak kuar tengok bunga api,sampai kat bilik cikgu,dy bukak pintu pulak semtan je kite boleh berlakon sakit perut la, ap la haiii lawak2..

~ok lah sayang+rindu korang semua pipah+ain~aku nak layan movie

paipai thank ain ~_~

1 comment:

nurul nazariatul ain bt yusni said...

aq wndooo cgt kt koe.....shayunxxx koe laaa....
asa cm nx pgi plkn agy laaa...