Wednesday, December 21, 2011

otw blik muadzam

asalammualaikum

time rehat 30mnit..skrng kul 3.19pg smpat agi aku update huhuhu,skrng aku at cafe perhentian selangor..
bnyak benda aku nak cita tapi nanti lah..masa pun tak lma ni kang kena tinggal bas huhuhu nangis xberlagu aku..the best thing is aku ada kawan sama satu poly huhuhu ok tu je la dulu t dah sampai aku sambung balik..dari mula sampai akhir ya..coz ad somthing yang lawak dah memalukan errr

paipai

No comments: