Friday, December 30, 2011

blank

perasan tak perempuan akan timbul rasa suka ngn lelaki waktu dy sek menengah..time tu la nak bercouple,nak berkasih sayang..tapi lelaki yang tak,waktu sek dy cenderong kearas lain contoh nye dy lbih suka main2 mcam merempit,lepak ngn kawan2 dy haisss bg depa enjoy lagi pnting "ye ke" hampeh..

tapi bila perempuan2 dah hbis seklah...depa dah tak fikir dah pasai  cintan cinton bagai "ya xsmua la kan"
sebab dy dah mula fikir tentang masa depan dyowng..sebalik nya pulak bagi lelaki,bila habis sekolah bru fikir nk bercinta hai time2 xdak duit la depa nak bercinta pun xfaham aku..topap pun mak yang sapot n ada hati nk kat ank dara owng haiisss..,nmpak macam bgus la cam 2..tapi time sklah dyowng tak fkus pda pljaran sngat pun..smbung balik sebab dyowng lambat matang dari perempuan..dan sebab tu jugak kalau perempuan nak kwin waktu yang tpat 25 keats time tu llaki bleh la dikta kan dalam proses prmatang hahah ye la sngat..lau kang kawin awl2 prngai masih macam bdak hai alamat nye zzzzzzzzzzzzzzz...(haiss jngan nak mngatal awl)
^_^
yekkkk ap aku merepek ni hai n la akibat bring tahab gaban

cau la ~paipai~

No comments: