Thursday, January 5, 2012

chiquititas

Risa, llanto que me pasa
No me entiendo, estoy cambiando
Siento, gano, pierdo, busco
Viva el mundo esta en mi puño
Hay un puente, una cornisa
Precipicios, mil salidas
No me siento mas un chico
No me banco más mentiras

Rebelde, chico difícil,
para probar lo que quiera
me tengo que equivocar,
a mi manera.
Rebelde, chico difícil,
para crecer por mi cuenta
es hora de que sea yo mismo,
es hora de que sea yo mismo
aunque me duela.
Rebelde, chico difícil.

Se me escapa el pelotero
Los autitos chocadores
Todo tiene mil colores
Viva el mundo esta en mi puño
No quiero pedir permiso
Ni que me digan que hacer
Ya soy grande quiero pista
Y que me dejen correr

Rebelde: no, no, no
chico difícil: chico difícil
rebelde: no, no, no
chico difícil,
Re-bel-de...

err aku suka gila cita n lagu2 yang ada dalam cita nii cerita n masa aku kecik dulu lama dah arr tapi tadi baru ingat balik coz duk bersembng ngn member huhhhh nk tengok cita 2 blik sweet sngat kisah budak2,percintaan dyowng,latar belakang dyowng  ish yang pling best rumah dy perrr cantik gila..tngga ja dah mcm piano..penuh ngn mainan arrr..siap ada kisah gobling lagi :)..dyowng ada ramai datang dari keluarga yang berbeza,lagi satu dyowng semua anak yatim yang lari dari umah anak yatim pergi tnggl kat satu rumah yang macam xberpenghuni....lau nak tahu lagi tngok sendiri dulu cita n ada kat astro ceria tapi dulu huhuh ^_^ aku adalah penonton yang setia..laki satu sebab ada pelipe dy hemsem huhuu gatai nohh :P

huhu saja nak share ja mana tahu ada yang pernah tengok jgak ~_~

paipai -_-

No comments: