Sunday, January 1, 2012

tErtiPu :/



first sekali aku xtau pun lagu n,..aku tertengok vedio clip kat fb mcm k-pop,aku dah pantang tngok k-pop so aku pun clik la nk tngok nah ambik ang alik2 bkan k-pop rupanya in-pop(indon mali mey)haiya aku ras tertipu gila ish3 nak tau lagu pa?? n kat bawah ni haisss


I heart you - oleh: SmasH
kenapa hatiku cenat-cenut tiap ada kamu
selalu peluh pun menetes setiap dekat kamu
kenapa salah tingkah tiap kau tatap aku
selalu diriku malu tiap kau puji aku

kenapa lidahku kelu tiap kau panggil aku
selalu merinding romaku tiap kau sentuh aku
mengapa otakku beku tiap memikirkanmu
selalu tubuhku lunglai tiap kau bisikkan cinta

you know me so well (you know me so well)
girl i need you (girl i need you)
girl i love you (girl i love you)
girl i heart you
i know you so well (i know you so well)
girl i need you (girl i need you)
girl i love you (girl i love you)
girl i heart you

tahukah kamu saat kita pertama jumpa
hatiku berkata padamu ada yang berbeda
tahukah sejak kita sering jalan bersama
tiap jam menit detikku hanya ingin berdua

tahukah kamu ku takkan pernah lupa
saat kau bilang kau punya rasa yang sama
ku tak menyangka aku bahagia ingin ku peluk dunia
kau izinkan aku ’tuk dapat rasakan cinta

you know me so well
girl i need you (girl i need you)
girl i love you (girl i love you)
girl i heart you
i know you so well
girl i need you (girl i need you)
girl i love you (girl i love you)
girl i heart you

[rap]
hatiku rasakan cinta, dia buatku salah tingkah
i know you so well, you know me so well
you heart me girl, i heart you back
i miss you, i love you, ah ah ah
i need you, i love you, i heart you baby
i need you, i love you, i heart you baby

baby, you know me so well (you know me so well)
girl i need you (girl i need you)
girl i love you (girl i love you)
girl i heart you
i know you so well (i know you so well)
girl i need you (oh i need you)
girl i love you (oh i love you)

tak ada yang bisa memisahkan cinta
waktu pun takkan tega
kau dan aku bersama selamanya


dah lau nak tau lbih lanjut cari kat youtube msti ada nya..lama2 dengar lagu n macam best plak so aku pun dengan rela hati download la lagu hahaha daripada xsuka jadi suka plak..walau pun aku tak faham sangat maksud dy tapi lantak la..ada gak part aku xska, msa dy bt rap tu haiiisss sengal ja telinga n dengar'

huhu :p


tapi ok la ad dua owng mamat lam 2 hensem yang lain xleh blah hahaha jahat nya aku :p !!huhu

No comments: