Sunday, January 29, 2012

i'm beatiful ^_^



Who says, who says you're not perfect
Who says you're not worth it
Who says you're the only one that's hurting
Trust me that's the price of beauty
Who says you're not pretty
Who says you're not beautiful, who says?

so tell me how say i'm not beatiful??
yaa right!!! don't look my face ,but look into my heart
if u did not kwon so please don't try to judge me .

ap yng aku merepek n!! what ever la yang pnting "i'm beautiful" lantak arr nk kate ap pun... sebab setiap kejadian allah adalan cantik dan sempurna bergantung pada seseorng itu untuk mnjaga kecantikan nye..kecantikan seseorang bukan saja terletak pada paras rupa..tapi ia juga bergantung pada hati..jika tulus hati nya ,maka sempurna lah akhlaknya..jika sempurna akhlaknya maka terjaga lah maruahnnya!!

aku cukup tak setuju dengan ayat "tak semua perempuan bertudung baik dan xsemua perempuan tak bertudung jahat"

weii lau dah xpakai tudung dah sah2 jahat...dan berdosa..jahat bagi korang ap?? kuar dating,lapak ngn jantan macam tu??mlanggar hukum allah s.w.t berdosa arr kan!!! 

ya mmg xsemua yang bertudung baik.. ada jugak yang bertudung mngalah kan yng xbrtudung...
haisss setiap manusia diri peluang untuk berusaha untuk mnjadi yang lbih baik!! kita xboleh nk nk cakap suka2 hati..buat ap yang mampu asalkan tanggungjawap kita sebagai saudara seislam sudah selesai!!!

hehe jadi ustazah plak aku hari ni...huhuhuhu :P 

No comments: