Thursday, January 19, 2012

peRatuRan peRatuRan dan peRatuRan!!

asalammualaikum

nk kongsi sikit pasal isu  peraturan coz kat poli aku haisss semua student tgh bengang psal bnyak sngat peraturan  ye la dyowng kate dah macam kat sekolah dulu..lau pos kat fb p xpyah cite ar kan mmg bnyak pon!!sampai naik meluat aku bce..lagi satu dyowng yng bt status tu sembang je lbih , dalam fb je brni luar hampeh (macam aku sekarang la hahah)

tapi kat cini bukan aku nak sokong dyowng no no no 100% tidak same sekali,nak tahu kenapa bg aku peraturan tu penting apa..cube bnyang kan la satu aku bg kat korang ek kalau main bola sepak xde peraturan,haa ape jadi??? ce jawap hye guy  lau xde peraturan bermain bola sepak msti  kene sepak bola tu..contoh lau ko bling bola 2,owng panggil bola sepak ke???,lagi satu  peraturan utuk menang kite kne jaging kan gol bru menang..cube xde peraturan semua tu korang rase wujut ke permainan tu!!

lagi satu aku xfaham aku xrase peraturan kat poli n membebankan coz kita sendiri dah pilih untuk masuk sini so kita juga yang kene habiskan!! apa masalah ngn nak kene letak kad mtrik kat pondok jga,just follow je awt nak letak kad tu pon berat sngt ka???(kan dah kuar bhse kedah!! msalah lain lantak depa ar depa pndai buat peraturan depa pndai aarr tngggung!! "hilang ke ap ke"

lagi best ats kul 9 dah xleh duk kat cafe...student marah sebab kate nye "SUSAH NK BUAT assgnmnt lam group lau yang bercampur laki ngn perempuan" eyyyuuww korang bincng kerrr...lau nk bincang siang ade kan pandai2 la nk hidup!! lau xbt cm 2 makin bnyak arr owng buat maksiat

wei xyah nk tunjuk perasaan sangat la cube ikut j ap yang dah di tentukan!!aku rase xmati pon kalau ikut kan!!!lau

 ^_^ :P just nk kongsi

No comments: