Wednesday, April 18, 2012

kosong :/

asalammualaikum...


kenapa aku rasa lain macam ja ni..nk kata sedih.. xdak benda yang  bua aku sedih..nk kata kecewa errr apa kes plak aku nk kecewa,nak kata sunyi roommate samapi 3...arrrrr aku xtau kenapa...rasa cam nk jerit sepuas hati tapi kenapa plak aku mesti jerit...makkk owng kenapa ni....

dah la esok ada test td ok ja tiba2 plak jadi cam ni..aku sempat study sikit ja pastu dah xdak mood..apa ni intan dah nk final exam dah pun ari isnin ni ja...ishhh...~xdak benda lain nk kuar dari mulut aku asik nk menyumpah ja apa la kau n cuba cool down sikit~

~ok intan cool down close your eye and think about your mother~ stay i feel #$$@$%$%  ~can not be identifier~cm c++ la plak,....................................
arrrtrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i hate this situation....!!

ya ALLAH kau tenangkan lah hati ku ini,,dan kau tukarkanlah perasaan ku ini seperti biasa dan jika ada sesuatu disebalik perasaan ini kau berikanlah aku kekuatan untuk menghadapinya dengan tabah~ya ALLAH sesungguhnya aku hambamu yang lemah kau lindungilah aku dan keluargaku dari segalam mara bahaya..~

No comments: