Sunday, May 13, 2012

hArI IBu...

assalammualaikum...

13/mei owng kata xleh sambung ari ibu err aku pun baru tau ja..niat tahun n malas nk sambut tapi kesian at mak    emmM.... ok hari2,hari ibu so sambut la bila2 PUN xkisah kan..kebetulan abah ajak aku balik kampung,mak  N adik2 xikut mmg xsmbut la kan emm... td adik ak antr msj dy kata mak sedih xdak sapa ucap kat dy baik kak baik adik..so adik ak soh call mak...xsampai ati la plak nk call rasa sedih pun ada.. :(

mak!!owang bukan lupa tapi.....emmm...

so plan aku nak sambut errrr bukan sambut la just nak bagi penghargaan kat mak walaupun aku tahu xkan pernah aku dapat membalas segala pengorbanan dy pada kami adik berdik..

bila aku balik n nak buat muka takbersalah ja huhu hope menjadi kasi kejutan sikit... hehehe just wait N c ....
mintak2 menjadi la..jangan adik-adik aku pecah lobang sudah,apa pun xdapat....

SAYANG MAK SANGAT... :)

Wednesday, May 2, 2012

hancur hati ku.. :(

asalammualaikum.. :(


tu la owang cakap jangan nak happy sangat
ni la padah nya....

semalam excited hari ni emm :(,teruja tu masih ada tapi tambah lagi satu perasaan arrrr kenapa kenapa kenapa...balik 3/5 kena mai balik 10/5 ooooo kenapa ini semua harus terjadi T_T tell me y,y,y,,yyyy...

ok fine nak sangat masuk softball kan ambik kau..macam mana nak habaq kat mak aku ni agak-agak dia bagi tak...emmm aisss serabut orang duk sebuk cuti aku kena mai balik poly ni padan muka aku,.....eee....

setiap yang gembira mesti ada je yang menyedihkan -->buleh la dikatakan sedih..harap2 semuanya akan berjalan dengan lancar...kalau softball tunda ka BATAL ka tu lagi bagus...

sabar je la~~

....................................paipai...................................................................................................................

loOk aT my faCe

asalammualaikum... :)



pasai pa look at my face ak pun taktau my be excited nk balik kut nampak sangat semangat nak balik nya tu huhuhu..kalau perasan, (mmg tak perasan aku sowang ja yg perasan ~ngee~~) asal nk balik ja ak post,asal aku post ja tak semestinya nk balik..hehehe tak kira la balik cuti sem ka cuti pertengah sem ka mesti ada nya la..so aku ada 6 sem kat sini,maksudnya crita prjlanan aku pergi dan balik termsuk mixsem =  36 "bpak bnyak nye pun".. ;) pada hai benda yg sama ja err aku tak paham kenapa....
agak-agak muka aku cam ni x------


~amboiii excited pun agak-agak arr~


"Last peiiperrr" 
ni semua pengaruh lawak ke der ar ni..haiss ap nk jadi tah ish3..esok "last paper" 3/5/2012 ari khamis PROGRAMMING dan MATHE untuk sem 2 WOOWW tak sabaq do nak balik huhu dan taksabar  nak cakap "AKU SUDAH BEBAS" BEBAS Bebas bebas....(eh ade dengun pulak) hehehe memang arr dalam otak aku ni asik ingat nak balik ja,tenung tiket lama2 pun takjemu serius try buat...excited punya pasai la kata kan..macam tak dak keja lain..study dak pun apa nak jadi tak tauiieeee..

"BALIK" i will back ~~ngeee
sekarang tibalah masa yang ditunggu-tunggu mari la kita sama-sama  beramai-ramai mengakat kaki dari PMS huhuhu ayat poyo abis ayat macam time nak menyanyi lagu kat perhimpunan, time sekolah dulu. habis ya exam tunggu dok g ari tu gak cau..hahaha kali ni balik kut "JOHOR" bajett la sat johor a.k.a SEGAMAT je pon lantak la asal LOpehh... jam 6 pm dari Muadzam-JOHOR. 8.30 pm  JOHOR-Sungai  Petani.. :D

PaiPai~~
kepada sahabat-sahabat yang dikasihi "perr" selamat bercuti N esok buat lek lok noh (seramm nie)..hehehe SELAMAT TINGGAL SEM DUA oupsss belum lagi yg tu lex lu ada g satu ja hari pastu buleh dah nak say sya good good bye bye kat sem dua...

ok that all tuggu post masa aku dah sampai plak..semoga aku selamat pulang ke pangkuan abah dan ma yang tersayang.. "aduss tersaya..":) intan chayok chayok ~~ VAS HAPENING ;)