Wednesday, May 2, 2012

hancur hati ku.. :(

asalammualaikum.. :(


tu la owang cakap jangan nak happy sangat
ni la padah nya....

semalam excited hari ni emm :(,teruja tu masih ada tapi tambah lagi satu perasaan arrrr kenapa kenapa kenapa...balik 3/5 kena mai balik 10/5 ooooo kenapa ini semua harus terjadi T_T tell me y,y,y,,yyyy...

ok fine nak sangat masuk softball kan ambik kau..macam mana nak habaq kat mak aku ni agak-agak dia bagi tak...emmm aisss serabut orang duk sebuk cuti aku kena mai balik poly ni padan muka aku,.....eee....

setiap yang gembira mesti ada je yang menyedihkan -->buleh la dikatakan sedih..harap2 semuanya akan berjalan dengan lancar...kalau softball tunda ka BATAL ka tu lagi bagus...

sabar je la~~

....................................paipai...................................................................................................................

No comments: