Wednesday, May 2, 2012

loOk aT my faCe

asalammualaikum... :)



pasai pa look at my face ak pun taktau my be excited nk balik kut nampak sangat semangat nak balik nya tu huhuhu..kalau perasan, (mmg tak perasan aku sowang ja yg perasan ~ngee~~) asal nk balik ja ak post,asal aku post ja tak semestinya nk balik..hehehe tak kira la balik cuti sem ka cuti pertengah sem ka mesti ada nya la..so aku ada 6 sem kat sini,maksudnya crita prjlanan aku pergi dan balik termsuk mixsem =  36 "bpak bnyak nye pun".. ;) pada hai benda yg sama ja err aku tak paham kenapa....
agak-agak muka aku cam ni x------


~amboiii excited pun agak-agak arr~


"Last peiiperrr" 
ni semua pengaruh lawak ke der ar ni..haiss ap nk jadi tah ish3..esok "last paper" 3/5/2012 ari khamis PROGRAMMING dan MATHE untuk sem 2 WOOWW tak sabaq do nak balik huhu dan taksabar  nak cakap "AKU SUDAH BEBAS" BEBAS Bebas bebas....(eh ade dengun pulak) hehehe memang arr dalam otak aku ni asik ingat nak balik ja,tenung tiket lama2 pun takjemu serius try buat...excited punya pasai la kata kan..macam tak dak keja lain..study dak pun apa nak jadi tak tauiieeee..

"BALIK" i will back ~~ngeee
sekarang tibalah masa yang ditunggu-tunggu mari la kita sama-sama  beramai-ramai mengakat kaki dari PMS huhuhu ayat poyo abis ayat macam time nak menyanyi lagu kat perhimpunan, time sekolah dulu. habis ya exam tunggu dok g ari tu gak cau..hahaha kali ni balik kut "JOHOR" bajett la sat johor a.k.a SEGAMAT je pon lantak la asal LOpehh... jam 6 pm dari Muadzam-JOHOR. 8.30 pm  JOHOR-Sungai  Petani.. :D

PaiPai~~
kepada sahabat-sahabat yang dikasihi "perr" selamat bercuti N esok buat lek lok noh (seramm nie)..hehehe SELAMAT TINGGAL SEM DUA oupsss belum lagi yg tu lex lu ada g satu ja hari pastu buleh dah nak say sya good good bye bye kat sem dua...

ok that all tuggu post masa aku dah sampai plak..semoga aku selamat pulang ke pangkuan abah dan ma yang tersayang.. "aduss tersaya..":) intan chayok chayok ~~ VAS HAPENING ;)

No comments: