Thursday, November 22, 2012

sem 3 selesai

Assalammualaikum..
Sem 3 is complete huh seriously I feel like a dream hope my result will be better than last year!!i so happy today!! u not why todoy is the last day I’m here coz tomorrow I will go back to my sweet home than ready for LI  eyuwww bajet2.bajet cakap orang putih haha still can’t sleep alamaklum la esok dah nak balik kan..

Banyak barang nak kena bawak balik nasib baik dah bawak balik setengah kalau tak hadeh mampuih la aku nak kena husung beg banyak2..budak kelas ramai dah balik rasanya termasuk siti..aku ana, N mira balik esok,chu balik jumaat..tapi hang out sama2 dulu esok..maksud nya chu ikut ke kuantan kuar sama2 pastu chu balik poly balik hai kesian dy balik sowng2 walid jauh nak teman kan ye dak heheh tapi xpe kan chu, nanti mak ko datang ambik kan jangan sedih2 hahah J… Wan ang ami emm entah! ami,  kata nya balik lambat agy bila tu entah la wan err abah dia ambik kut entah apa2 mesti akn balik jugak kan :D 

Hem pas ni LI 5 bulan tak jumpa mesti nanti banyak perubah mana la tahu chu pakai kasut tumit tinggi ke make up tebat2 haha ana slim dari siti ke jangan marah just bergurau tolong la 5bulan bukan 5 tahun,mira hasi  jangn cita la kami satu rumah nanti see u mira >_< huhuhu..

rumusan sem ni rasa macam kejap ja masa berlalu emm banyak jugak la yang menarik terutama masa dekat kuantan semua dah rabak tapi ok la best.. banyak kenangan dengan vavi2 kat sana haha..sem ni bnyak dengan siti,ana dan chu... sem depan aku bnyak ngn mira + yan herr tak tahu la dia cam na boleh masuk kut lau tak errrr buat bodoh je la

Ok lah dah kepada kawan yang saya sayangi selamat bercuti ye semoga bahagia disamping insan yang tersayang jaga diri baik2 tau

FROM budak comel J

No comments: