Saturday, March 2, 2013

A*N*G*A*U




asalammualaikum

 

... penyakit angau ni atau dengan kata lain gila bayang uuuu!!!that is simple bakar laptop delete akaun fb lari ke london beli laptop baru buat fb baru...huhu ok memang tak dak dalam topic by the way penyakit selalu jadi bila orang mengalami perkara-perkara kat bawah ni,



" PLEASE STOP DOING THIS"
o    Baca SMS, chatting zaman dulu-dulu berulang-ulang kali sebelum tidur
o    Dengar lagu yang kononnya lagu tema anda berdua sampai muak sehingga terpaksa tukar lagu tema lain
o    Setiap kali buka Facebook, 'stalk page' si dia dahulu sebelum periksa 'notification',follow twitter,blog,instagram,myspace,kawanlah and so on
o    Bawa bersama gambar bersaiz passport dia di dalam beg duit, dan gambar yang bersaiz besar ditampal penuh ruang bilik..
o    Tukar ringtone telefon kepada bunyi yang memanggil-manggil nama si dia, anda boleh record sendiri suara sadis rindu anda
o    Kat dashboard kereta ada letak gambar dia macam lesen pemandu teksi yang wajib papar tu
o    Ada hari wajib pakai t-shirt yang 'printed' muka gedabak dia (agak-agak la bro)
o    Di skrin komputer, wallpaper adalah gambar si dia
o    Screensaver pula adalah slides show semua tentang dia
o    Wallpaper bilik pom boleh letak muka si dia dari berbagai posisi
o    Loceng rumah pom berbunyi gelak ketawa si dia
o    Set cadar sengaja ditempah bersulamkan nama si dia
     Rasa-rasanya lah ada tak buat cam tu??kalau ada renti kan lah hahah geng2 forever alone ni :P ooo maafkan saya..ubat untuk orang yang macam ni memang tak ada 

    Saranan aku la kan, Kalau betul lah dah  suka bebenor kat SIDIA tu,
    Bagi tahu dia dulu ,terus teranga je, sebelum timbulnya istilah “ syok sendiri” or angau
    Sampai kita boleh buat andaian bukan-bukan.bahaya tu guy…The worst thing could happen is you are rejected  hopefully you understand that..

    Tapi cara nak terima penolakan jangan la sampai orang terjun bangunan..kang satu masalah plak timbul kalau mati terus xpa la menjawap la kau sorang kat sana nanti tapi kalau patah sana sini adehh pening plak orang yang nak menjaga tu…lagi satu jangan sampai jadi gila ye kang bertanbah plak penghuni di tanjung rambutan tu tak pasal2 kerajaan kena tambah dana untk besar kan hospital tu huhuhu gurau je :D

    Be wise all..

    Yang penting pandai Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Perasaan

    Salam Satu Aqidah renung-renungkan dan selamat beramat


    No comments: