Monday, April 15, 2013

hang out with staf Felcra

asalammualaikum
nak kata lama tak update xde la sangat ye dak tak de benda yang best untuk di kongsikan..kali ni aku update nak kata best like awesome tu xde la sangat  but pretty good  la kan daripada tak de pape tu "ape kejadah nye aku cuba sampaikan pun aku tak tahu yang paling penting aku nak tekan kan kat sini aku dah nak tamat Li uhuuuuuuu "background musik"..

tak sabar rasanya nak tamatkan Li,perasaan teruja tu tak bermakna aku tak suka li kat sini aku suka sangat-sangat mesti bila dah abis ni nanti aku rindukan suasana kat sini tambahan lagi bermacam macam "peel" ada kat sini seriously aku tak akan lupakan..

ni baru nak masuk pasal tajuk kat atas tu murkadimah bukan main hohoho, let we start bergembang cuti minggu ke 17 aku ngn yat tak balik so kebetulan plak en wan ajak keluar masa mula-mula malas nak kuar tapi difikirkan balik kami tak buat apa so join je la, ye dak

janji kul 3 tapi sampai awal mau xkelapkabut kami di buatnya dah la nak siap lambat sebelum tu sempat agy beradu, tu yang jadi lambatnye tu hohoh plan nak g tengok wayang herrrtu yang tu aku lemah tu coz aku ni bukan nya jenis layan wayang ingat nak merayap ja "dua jam" tu, biar depa ja yang masuk bila aku survey cari tempat boling nak lepak tp xdak la plak, game place dia pun agak kureng nampak padat takut nak masuk so follow diorang je la tiket pun free right jangan nak banyak songeh sangat la kan...

 tiket kul 4.30 so ada lebih kurang sejam untuk merayau tu!! "kalau perpuan la" tapi kalau lelaki zzzzzz melepak satu tempat ja bila cukup sejam gerak.aku mati2 ingat depa nak main game patung ni sudah nya tengok ja hampehhh....




kalau nak main cakap bro..

  

~~en wan,en faris and en amar~

en wan ketua unit MIS emm kira ada kena mengena ngan teknology la yang lagi dua tu aku tak kenal sangat diaorang bawah felca niaga so just tahu gitu2 ja "oh dia tu" amar tak bnyak cakap asik dengan fon 24 hour en faris tu boleh la agak peramah en wan jangan tanya la kita ornga dah selalu dengan dia so dia biasa..



abis je tengok wayang cerita dia boleh la,amar kena balik coz ada next date kut huhuhu jangan sibuk hal rumah tangga orang,ingat nak balik dah pas hantar amar tu sambung agy katanya nak jalan-jalan je tapi pergi main boling perr memang "makanan aku" errr sejak bila boling jadi makanan aku errrr forget about that.. tapi enjoy gila time walaupun kita tak kenal sangat hang out sekali ok la santai ja..tapi ada time yang senyap sunyi semua fokus on enset masing2 aku yang tak main enset ni dah tak tentu arah akhirnya aku pun ambik enset belek la apa apa yang patut "memang xdak kerja"...



kali ni memang tak banyak gambar coz diorang ni macam tak suka bergambar so aku ambik la curi2 hoho nasib la yo... > < ni pun sebab tunggu dua orang lelaki tu g tandas sempat la snap2 kejap huhu


koleksi ni gambar curi

 nampak kat papa si yat ni mati la ,
jangan salah angap ye
 en papa yat






  jap nak mention aku menang kut game ni huhuhu >_< bangga la kejap..but i don't thing for the next time..huhuh so bersyukur xda yang kesekian kali for the information en wan tak main dia jadi penyorak yang setia i hope so zzzzzzzz....pas main boling pergi makan dan balik #day is complated










~~without checking typing~~post

No comments: