Thursday, April 24, 2014

TAMAT SUDAH..

asalammualaikum

Politeknik muadzam shah pahang

Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurnia-NYA berjaya aku dan rakan-rakan yang lain menamatkan sem 6 semoga 3tahun disini (POLITEKNI MUADZAM SHAH PAHANG) dapat memberi kami pengajaran yang bermakna dan semoga aku dan kawan lulus dengan jayanya #dapat "DIPLOMA Information Technology major in NETWORKIN SYSTEM " insya'Allah semua dengan izin Allah SWT...

haaa sedih.... lumrah kehidupan kan dimana adanya  pertemuan dan disitu juga wujudnya perpisahan...kita tak mintak pun untuk dipertemukan dan kita tak pernah terfikir akan dipertemukan sama la dengan perpisahan kita jugak xmintak untuk dipisahkan tapi kita tahu kita pasti akan berpisah..Buat sahabat2 DNS6A no matter where you are, please take care of yourself as much as possible, cause i'm bloody love you all. 

Dikesempatan ini aku menyusun 10 jari ini ingin memohon maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki,dari kamsis hinnga kamsis lelaki,dri JPH hingga JKM dan dari kita mula2 kenal hingga lah sekarang,jika ada terkasar bahasa terlanjur bicara,senganja ataupun tidak disenganjakan..harap sudilah kiranya korang memaafkan diriku yang kerdir ini...dan tolong halalkan segalanya makan minum dan ilmu yang korang berikan..

buat ,chu,nisa,wan ,mira kita ada lagi sebulan kan untuk bersama so tak terasa lagi la kut jumpa di poli melaka ekk tapi siti emm haluan kita mungkin berbeza tapi nk buat macam mana xde rezeki hati-hati di kelantan jaga diri baik2 ek :) ...untuk yang lain please don't forget me..i hope u all happy always and may Allah bless you all...
kita jumpa time konvo nanti insya'Allah :)





~keep in touch~