Friday, September 12, 2014

I'M B A C K

Assalamualaikum...

Yeaahhhh kini tiba masa untuk sedar dari mimpi indah kembali ke dunia yang nyata..dh agak lama tak update blog ni nasib masih ingat email ngn password kalau tak jenuh mana nak cekau pun xtau...

zaman study dh pun berlalu sekarang masuk era baru zaman perkejaan..huh ingat senang nak cari kerja kalau tak ada pengalaman setahun dua..tolong tolong tolong jangan mimpi disiang hari...tapi kalau dah rezeki tu tak kemana ye dak apa yang penting jangan nak demand sangat la kerja ja apa pun cari pengalamankan..(bajet bajet bajet bajet)...ok kepada kawan2 sekelas yang dh dapat kerja tu tahniah tahniah tahniah hehehe

Aku tengah kerja sekrang so im buzy ok hahaha bajet lagi haiii bila la nak dapt krja tetap ni weiiii.....
.....
Ok out of story...aku rindu hampa wei...rindu nak lepak sekali,masak,bergosip,
semuanya pasal kita haiii 

AMARAN
(bahasa kedah aku dah melampau2 sejak2 balikb ke kampung halaman so kalau ayat pelik2 tu kira halal la noh)