Monday, January 30, 2012

tAnGan kiRi

asalammualaikum!!!!


hehehe tulisan dan lukisan hasil dari tngan kiri aku!! setelah eerrr 3 hari berlatih mnulis dngan tangan kiri itu je yang aku mampu buat, but netx time mybe better than that..tapi aku tetap bngga huhuhu(ok perasan sendiri)

sebenarnya aku xleh tido n!!emm sebab tu merepek tak tentu hala dalam erti kata lain "xtorah dok"
hehehe ok try untuk tido..walau pun otk tngah serabut!!

paipai ~@causinci@~ ^_^

Sunday, January 29, 2012

i'm beatiful ^_^



Who says, who says you're not perfect
Who says you're not worth it
Who says you're the only one that's hurting
Trust me that's the price of beauty
Who says you're not pretty
Who says you're not beautiful, who says?

so tell me how say i'm not beatiful??
yaa right!!! don't look my face ,but look into my heart
if u did not kwon so please don't try to judge me .

ap yng aku merepek n!! what ever la yang pnting "i'm beautiful" lantak arr nk kate ap pun... sebab setiap kejadian allah adalan cantik dan sempurna bergantung pada seseorng itu untuk mnjaga kecantikan nye..kecantikan seseorang bukan saja terletak pada paras rupa..tapi ia juga bergantung pada hati..jika tulus hati nya ,maka sempurna lah akhlaknya..jika sempurna akhlaknya maka terjaga lah maruahnnya!!

aku cukup tak setuju dengan ayat "tak semua perempuan bertudung baik dan xsemua perempuan tak bertudung jahat"

weii lau dah xpakai tudung dah sah2 jahat...dan berdosa..jahat bagi korang ap?? kuar dating,lapak ngn jantan macam tu??mlanggar hukum allah s.w.t berdosa arr kan!!! 

ya mmg xsemua yang bertudung baik.. ada jugak yang bertudung mngalah kan yng xbrtudung...
haisss setiap manusia diri peluang untuk berusaha untuk mnjadi yang lbih baik!! kita xboleh nk nk cakap suka2 hati..buat ap yang mampu asalkan tanggungjawap kita sebagai saudara seislam sudah selesai!!!

hehe jadi ustazah plak aku hari ni...huhuhuhu :P 

Sunday, January 22, 2012

raya cina

asalammmualaikum

hari ni ahad 22/01/2012 pengalaman yang agakk errr yaaa cam tu la...cuti raya cina kami xblik so bertapak lah kat poly yang indah lagi aman damai n kan, aktiviti untuk mengisi masa lapang kami n, aku ana syed mira ayu dan nisa budak nisa ni aku baru kenal tadi so jngan tanya apa2 ttg dy sebab aku xtau :P..

awal pagi : aku ngn syed terlambat,ana  cll kami bru pas mndi tapi aku ckap tngh pakai bju huhu terbaik tak ----sory ana janji xbuat lagi :P

n bju  mula nk kluar :P


bertukar ^_^  oupss

ok pakai bju merah semperna raya cina ~konsi2,ampau lie lie~ hahah..firs masa tunggu bas dah la lama gila bila bas sampai plak hai geng2 2 ikut suka ja,mai masuk err haiss pastu pakcik tu kata lbih krang macam n arr --> "ampa nak p mana n masuk trus ja bas ada dua takut salah bas"haiss aku dah cering dah,dy mintak tiket kat ana dalam jhati n duk berdoa jangn la silap bas kalau cilAp mmg malu gila la trun xnaik dah balik terus poly..nasib baik betul kusss semangt 

dalam bas: ya allah xthan gila aku ngn syed dikelilingi bau2 ya like eyyyuuuww macam nk ja aku kata "wei tolong la ampa xmandi ka"mamat banggla mana entah bau mngalah kan kambing errr....so aku tido sambil tutup muka ngn tudung...rsa lama gila nak sampai :/ boring

dah smapai : yeiii lega gila.aku fikir lapaq ja masa tu.mula2 p toilet btul2 kan ap yang patut huhu.. ..bnggunan sebelah termnal bas tu macam xdak owng ja "anak dah cuak buka ke x sebenar nya" ahhlntak ar kami jalan gak p nasib buka tapi mmg xdak ap arr lam tu semata2 tngok wayang ja yang lain xbuka agi..kami beli tiket kul 2.30 crta journey 2,tapi yan nisa ngn mira tngok bujan terlajak errr..lambat agy mula kami p makan dulu,pas tu p tnya tiket bas nak balik errr :/

masalah lagi...haisss tiket plak dah habis huaaa !_! ahhh lantak la  malas nk fikir lagi pas tngok wayang baru fikir..t xbest arr biar serabut nanti, enjoy yang penting huhuhu.... (jom kita enjoy )

perr mmg best cte tu +3d plak kira berbaloi arr kan so masa untuk fikir cam na nak balik sebelum tu sempat lagi kami bergambar..tapi bnyak gambar kat yan n nisa errr so xleh uploud kat cini

punya la lama akhir nya naik teksi 25 sowng tu habis pujuk dah arr tu herrr 25 pon 25 la..sampai ja kat poly aku ngn syed xtukar bju kurung lagi,yng lain mmg pakai kain so nk tahu ap kami buat---->

main sruk ja kain baju kurung
janji kain

eyyyuuuwww herr janji selamat
^_^
ok paipai mandi dulu letih gila ~_ O 


raya cina

asalammmualaikum

hari ni ahad 22/01/2012 pengalaman yang agakk errr yaaa cam tu la...cuti raya cina kami xblik so bertapak lah kat poly yang indah lagi aman damai n kan, aktiviti untuk mengisi masa lapang kami n, aku ana syed mira ayu dan nisa budak nisa ni aku baru kenal tadi so jngan tanya apa2 ttg dy sebab aku xtau :P..

awal pagi : aku ngn syed terlambat,ana  cll kami bru pas mndi tapi aku ckap tngh pakai bju huhu terbaik tak ----sory ana janji xbuat lagi :P

n bju  mula nk kluar :P


bertukar ^_^  oupss

ok pakai bju merah semperna raya cina ~konsi2,ampau lie lie~ hahah..firs masa tunggu bas dah la lama gila bila bas sampai plak hai geng2 2 ikut suka ja,mai masuk err haiss pastu pakcik tu kata lbih krang macam n arr --> "ampa nak p mana n masuk trus ja bas ada dua takut salah bas"haiss aku dah cering dah,dy mintak tiket kat ana dalam jhati n duk berdoa jangn la silap bas kalau cilAp mmg malu gila la trun xnaik dah balik terus poly..nasib baik betul kusss semangt 

dalam bas: ya allah xthan gila aku ngn syed dikelilingi bau2 ya like eyyyuuuww macam nk ja aku kata "wei tolong la ampa xmandi ka"mamat banggla mana entah bau mngalah kan kambing errr....so aku tido sambil tutup muka ngn tudung...rsa lama gila nak sampai :/ boring

dah smapai : yeiii lega gila.aku fikir lapaq ja masa tu.mula2 p toilet btul2 kan ap yang patut huhu.. ..bnggunan sebelah termnal bas tu macam xdak owng ja "anak dah cuak buka ke x sebenar nya" ahhlntak ar kami jalan gak p nasib buka tapi mmg xdak ap arr lam tu semata2 tngok wayang ja yang lain xbuka agi..kami beli tiket kul 2.30 crta journey 2,tapi yan nisa ngn mira tngok bujan terlajak errr..lambat agy mula kami p makan dulu,pas tu p tnya tiket bas nak balik errr :/

masalah lagi...haisss tiket plak dah habis huaaa !_! ahhh lantak la  malas nk fikir lagi pas tngok wayang baru fikir..t xbest arr biar serabut nanti, enjoy yang penting huhuhu.... (jom kita enjoy )

perr mmg best cte tu +3d plak kira berbaloi arr kan so masa untuk fikir cam na nak balik sebelum tu sempat lagi kami bergambar..tapi bnyak gambar kat yan n nisa errr so xleh uploud kat cini

punya la lama akhir nya naik teksi 25 sowng tu habis pujuk dah arr tu herrr 25 pon 25 la..sampai ja kat poly aku ngn syed xtukar bju kurung lagi,yng lain mmg pakai kain so nk tahu ap kami buat---->

main sruk ja kain baju kurung
janji kain

eyyyuuuwww herr janji selamat
^_^
ok paipai mandi dulu letih gila ~_ O 


Thursday, January 19, 2012

peRatuRan peRatuRan dan peRatuRan!!

asalammualaikum

nk kongsi sikit pasal isu  peraturan coz kat poli aku haisss semua student tgh bengang psal bnyak sngat peraturan  ye la dyowng kate dah macam kat sekolah dulu..lau pos kat fb p xpyah cite ar kan mmg bnyak pon!!sampai naik meluat aku bce..lagi satu dyowng yng bt status tu sembang je lbih , dalam fb je brni luar hampeh (macam aku sekarang la hahah)

tapi kat cini bukan aku nak sokong dyowng no no no 100% tidak same sekali,nak tahu kenapa bg aku peraturan tu penting apa..cube bnyang kan la satu aku bg kat korang ek kalau main bola sepak xde peraturan,haa ape jadi??? ce jawap hye guy  lau xde peraturan bermain bola sepak msti  kene sepak bola tu..contoh lau ko bling bola 2,owng panggil bola sepak ke???,lagi satu  peraturan utuk menang kite kne jaging kan gol bru menang..cube xde peraturan semua tu korang rase wujut ke permainan tu!!

lagi satu aku xfaham aku xrase peraturan kat poli n membebankan coz kita sendiri dah pilih untuk masuk sini so kita juga yang kene habiskan!! apa masalah ngn nak kene letak kad mtrik kat pondok jga,just follow je awt nak letak kad tu pon berat sngt ka???(kan dah kuar bhse kedah!! msalah lain lantak depa ar depa pndai buat peraturan depa pndai aarr tngggung!! "hilang ke ap ke"

lagi best ats kul 9 dah xleh duk kat cafe...student marah sebab kate nye "SUSAH NK BUAT assgnmnt lam group lau yang bercampur laki ngn perempuan" eyyyuuww korang bincng kerrr...lau nk bincang siang ade kan pandai2 la nk hidup!! lau xbt cm 2 makin bnyak arr owng buat maksiat

wei xyah nk tunjuk perasaan sangat la cube ikut j ap yang dah di tentukan!!aku rase xmati pon kalau ikut kan!!!lau

 ^_^ :P just nk kongsi

Friday, January 13, 2012

cERpEn ^_^



~dingin nya malam sepi tanpamu...kasih yang dulu tercipta kini tlh  hilang..setelah kau pergi aku masih disini sendiri tidak berteman sukar untuk ku lupakan memory kita brsama!!!

dulu sebelum tido sye slalu  dengr suare awk..dan bila sye bngun  dari tidur suare awk jge yang yg pertama sy dengari!!!bila sye sedih awk ada selalu ade di samping sye, awk tak buat sy gembira tapi awk cuba untuk kongsi kesedihan dengan sy..bila sy gembira awk turut tersenyum mlihat kegembiraan sy...tapi bila sye sakit awk owng yang paling risau..gembire sngat waktu tu..

ingat tak dulu kita selalu keluar same2..jln2 kat taman serius sweet sngat waktu tu,sye ingat lagi mase birthday sye awk hadiah kan sy lukisan gambar kita berdua,sye terharu sngat..tapi sy plik  2 3 hari pas tu awk ske tnye sy soalan yang plik2..awk tnye sy.."awk syg sy x?", "kalau sy dah xde awk akn cri owng lain x" ish awk n knpe msti la sy syg kn awk dan sy xpernah terfikir untuk cari owng lain  mengganti kan awk!! mse 2 sy emo ckit sy pon xthu knp!!bkn niat nk mrah awak :(

lpas dari hari tu awk langsung xcll sy pun!!sy ingt awk marah sy cube cll awk tpi awk xangkat oow mungkin awk xperasan cll sy..sy antar msj  bila awk bce nnti awk boleh cll blik! lame sy tunggu awk xbls2 pon!!!awk.awk knp sy xde niat ap pon..sikit pon xmarah awk..betul...

seminggu dah berlalu!!awk msih nyepi,,tibe2  hati ni tergerak nak prgi rumah awk,bile sy smpai je rumah awk ibu awk bg tahu yang awkkkk...............ya allah 

..........................
ketika itu tubuh aku seakan kaku.tiada bicara dapat ku lafas kan,dunia yang dulu ku rasakan indah bagai bulan dan bintang yang bersinar kini berubah mnjadi malam yang kelam tanpa satu bintang pun dilangi!!layang2 yang dulu teawng2 di ats sna kini terputus tali nya!! 

(surat!!)
untuk kekasih yang ku cintai..maaf ku krn xjwap pnggilan dn msj syang bukan krn aku ingin lupakn kamu wahai syangku. kerana aku xmampu mlihat drimu sedih bila disaan aku pergi yng xkan kmbali!!syang sy nak awk tahu yang sy sngat mnyayangi awk dulu kini dan selamanya,!!! syang hanya satu pinta dari ku jangn kau mnangis mratapi pemergian ku~

lantas butir2 permata di bebola mata ku mngalir mnbasahi pipi...sungguh aku xmampu mnahan lagi!!!
blum puas aku mnumpang kasih.. belum puas aku mnlafah kan kata cinta...kini kau pergi untuk selamanya..tinggalkn ku sendiri..kalaulah  awk dengar, sy nak awk tahu yng sy benar2 mncintai awk kini dulu dan selamanya!!! 

kini ak berhenti mnangis cuba untuk bna hidup baru tapi xpernah sedetikpun aku mlupakan mu!!!dan memory kisah kita xkan hilang di telan zaman!!walaupun jasatmu tlah hancur dmamah bumi!!!

~cerpen niro ientanara~

Monday, January 9, 2012

mNyAkiTkaN hAti!!!

asalammualaikum!!!

haiisss sakit tul hati ni mnak marah tak leh makan dalam je..aku telan je!!!eeerrr panas tul..ari sabtu 7/01/2012
liyana (baby)buat birthday party!!satu kelas d jemput trmasuk PA kami!!mula2 2 best ja main belon la,ambik gambar





masa nak makan dyowng baleh plak main tepung haisss xsuka aku n semua si budak sengal "am" tu arr,pas tu ,main krim kek plak eerr cik Riki pun  kene..habis muka dy ngn tepun pas tu bleh plak dy kate "bagi amanah semua bdak DNS wajib kne tepung t.."elok sikit noh aku nak kuar bandar arr"

aku dah pakai elok2 dah pun pas 2 si baby 2 calit kat aku time 2 aku xmarah sngat coz xkn nak marh kat baby kan ari jd so xpa ar sabr ja la..xdan bapa mnit AM plak buat eee bengong arr dy 2 habis satu muka aku kne krim 2..siap dengn tepun lagi memang babbbb arrr sebab satu muka aku n rasa cam nak tengkin ja kat situ...tapi apa kan daya errr aku terus blah arr naik bilik sabil maki semua perkataan dah keluar masa tu..
banyang kan aku dah siap elok2 kena tukar bju cuci muka balik,..dengan tudung kotor habis!!!

si "AM" senagl tu sengaja nak ambik kesempat kan suka la dia dapat pegang perempuan ee boleh plak dy pegang aini YA ALLAH sakit mata n aku tengok..bukan aini je ramai lagi..suka hati dy ja nak pegang owng dy ingat adik2 dy ka...

-remove pic-
~last aku keluar bndar cam n~

 gambar aku kena krim mmg xda arr sebab time kena tu terus aku lari nek bilik errr
haiisss sebenarnya nak boh gambar lagi satu tapi lambat malas aku nak tunggu dah lewat esok ada kelas!!ok nak tido dah 

~hizwan N cu~ sudah2 la tu berfacebook g tido nuu "ce bajet macam depa dengar hoohoho pk good night"
paipai



Sunday, January 8, 2012

CiNtA!!!!

Cinta idarat layang2...
Klaw kta gna tli yg x bgos mgkin dye akn tptus...
Jka syapnya ilang dye x leh trbang dgan baik..
Klaw kta x endahkannya psti dye akn bruk..
Kta prlu jga dye agar x trkoyak..
So sronokkan klaw layng2 yg kta main trbang tggi...

~cuba bygkn lau xdak angin..xnaik cm 2 gak..buat semak rmah ja simpan  :P~
so cinta ni senarnya susah nak duga..

 Luahan Cinta Ibarat Kentut
ditahan sakit
dilepas malu
dah keluar..fuhhh! Lega!! :p

eee pala hotak hang~lau kentut mmg semua owng xbrcinta arr..cuba bnyangkan lau setiap kali owng nak luah kan perasaan cinta nya eyyyuuuww BuSuK sioot :P

Friday, January 6, 2012

bEst sAngAt^_^

asalammualaikum ~_~

 :) senyum dulu nak tahu kenapa sebab hari BeSt SaNGat,..jom tengok aktivity aku --->

1.first skali  prgi kelas awal huh msti tkjut nye kan.. :P sllunya lewat ja..

2.pergi bandar dengan siti beli bnyak barang yang aku suka :)

-remove pic-
siti & intan

-remove pic-
aKu BuDaK cOmEL ^_^

huhu lama xsebut perkataan tu!!siti ja la aku xpun..edit ja lebih kan :P..

3.. sedih sikit :( bkan cikit lah tapi bnyak gila..hari ni 6/1/2012 jumaat ada perjumpaan JTMK jabatan kami..aku cu ana N siti prg lwat ingt xpa ar kan tapi alik2 xdak tempat !_! malu ja,boleh plak p duk depan sekali tempat lecture mmg kena hambat la kan..kami bangung terus keluar dewan..balik xtulis nama pun..entah la jadi cm na nanti..tapi mmg p sekadar untuk memalukan diri ja la pastu balik errrr cedoi tul..

4.pas tu p lepak kat cafe!! boleh plak cm tu kan dah ar xp perjumpaan haisss pas tu mula la duk perasan owng usya plik,,,..buat salah mesti rasa xsenang duduk nya kan!owng nk p kat  lain pun ingat nak mai kat kami ee xpatut!!!

5.yang n aku suka p mandi kolam ngn siti dy tmm ja..tapi kebetulan ada bdak lain sekali best gila..tngkap gambar main selam2.terapung kan diri..pastu bloeh plak main loncat2 hahha..abel sampai kesudah xleh buat ish kesian dy tau ..ish xleh ltak pic mndi bhaya huhuhu :P tapi serius best !!

6.last sekali hias bilik..dah siap pon nak tengok pjam mata dulu -_-.
haiss xnak sudah errrrr-------------->

comel x?? errr xda pic cu :P


:P 

malas nk membazir!!


tq wan tlg bli krtas 2!!!tq cu soh dy bli :P

paipai ^_^



Thursday, January 5, 2012

chiquititas

Risa, llanto que me pasa
No me entiendo, estoy cambiando
Siento, gano, pierdo, busco
Viva el mundo esta en mi puño
Hay un puente, una cornisa
Precipicios, mil salidas
No me siento mas un chico
No me banco más mentiras

Rebelde, chico difícil,
para probar lo que quiera
me tengo que equivocar,
a mi manera.
Rebelde, chico difícil,
para crecer por mi cuenta
es hora de que sea yo mismo,
es hora de que sea yo mismo
aunque me duela.
Rebelde, chico difícil.

Se me escapa el pelotero
Los autitos chocadores
Todo tiene mil colores
Viva el mundo esta en mi puño
No quiero pedir permiso
Ni que me digan que hacer
Ya soy grande quiero pista
Y que me dejen correr

Rebelde: no, no, no
chico difícil: chico difícil
rebelde: no, no, no
chico difícil,
Re-bel-de...

err aku suka gila cita n lagu2 yang ada dalam cita nii cerita n masa aku kecik dulu lama dah arr tapi tadi baru ingat balik coz duk bersembng ngn member huhhhh nk tengok cita 2 blik sweet sngat kisah budak2,percintaan dyowng,latar belakang dyowng  ish yang pling best rumah dy perrr cantik gila..tngga ja dah mcm piano..penuh ngn mainan arrr..siap ada kisah gobling lagi :)..dyowng ada ramai datang dari keluarga yang berbeza,lagi satu dyowng semua anak yatim yang lari dari umah anak yatim pergi tnggl kat satu rumah yang macam xberpenghuni....lau nak tahu lagi tngok sendiri dulu cita n ada kat astro ceria tapi dulu huhuh ^_^ aku adalah penonton yang setia..laki satu sebab ada pelipe dy hemsem huhuu gatai nohh :P

huhu saja nak share ja mana tahu ada yang pernah tengok jgak ~_~

paipai -_-

Wednesday, January 4, 2012

peNing!!!

asalammualaikum!!!

errr aku rasa cam tak sedab badan gila sekarang n..pening sangat2..jap g nak mandi pulak mintak2 pas n ok...
tiba2  ja rindu ma..hemmm kalau cita kat dy mesti dy risau gila tapi nak cakap ngn ma lau cll, msti dy prsannya emmm..lau kat rumah sekarang n mesti ada owng yang nak jge aku kan..mesti takyah nak susah2 beli ubat..

!_! tolong la jNGn l DEMAM kat sini ....

......bai

nK mNyEmAkKan bLok aKu!!!

asalammualaikum!!

semua masalah aku tak leh selesaikan tapi aku dapat lupakan ja,coz benda remeh temeh ja pon kan so takpayah la aku nak fikir sangat..lagi pon skrang sibuk pergi klas tak dak masa nak fikir..n pon aku jap g aku nak tido dah
lau tak sampai kul 1 kul 2 baru tido,teruk2 emm susah nak tido awal balik lau masa seklah dulu kul 9 aku dah tido dah tap kat poly kul 9 tu ee awal gila arr lau aku tido pon aku akan terjaga kul 11 pas tu dah takleh tido dah...err aku pun xtau napa!!!

roommate aku sowng dah tido,sowng lagi prg mne tah,kluar kut..si cu layan cte ap tah serius cte tu mmg xleh blah eyyyuuww tapi lwak gak eerr tp cam cibai  tajuk dy AJAIBNYA CINTA perr mmg ajaib arrr lagu lam cita tu ishh susah nak cita la..kalau korang tengok meluAt pon ada "n bg aku ja",lawak pon ada hahaha aku pon xtau nak "habaq"cam na kiki tgok sendiri la noh kua kua kua :P

ok aku tido dulu ^_^

~paipai~

Sunday, January 1, 2012

eyyyuuuww

Dia…yang aku cinta
Dia  yang aku sayang
Kini menghilang  kau pergi
Tinggal  kan aku sendiri…
Kau hilang tanpa pesan….

Kini ku percaya
 kau sudah berpaling dariku
namun xkan ku mnyesal mengenali mu

kau  yang 1,tiada yang lain
hanya kamu yang aku cintai
biar kau pergi jauh dari sini
namun tetap dekat dihati

 ~lama xbt ayt jwng haha~


tErtiPu :/



first sekali aku xtau pun lagu n,..aku tertengok vedio clip kat fb mcm k-pop,aku dah pantang tngok k-pop so aku pun clik la nk tngok nah ambik ang alik2 bkan k-pop rupanya in-pop(indon mali mey)haiya aku ras tertipu gila ish3 nak tau lagu pa?? n kat bawah ni haisss


I heart you - oleh: SmasH
kenapa hatiku cenat-cenut tiap ada kamu
selalu peluh pun menetes setiap dekat kamu
kenapa salah tingkah tiap kau tatap aku
selalu diriku malu tiap kau puji aku

kenapa lidahku kelu tiap kau panggil aku
selalu merinding romaku tiap kau sentuh aku
mengapa otakku beku tiap memikirkanmu
selalu tubuhku lunglai tiap kau bisikkan cinta

you know me so well (you know me so well)
girl i need you (girl i need you)
girl i love you (girl i love you)
girl i heart you
i know you so well (i know you so well)
girl i need you (girl i need you)
girl i love you (girl i love you)
girl i heart you

tahukah kamu saat kita pertama jumpa
hatiku berkata padamu ada yang berbeda
tahukah sejak kita sering jalan bersama
tiap jam menit detikku hanya ingin berdua

tahukah kamu ku takkan pernah lupa
saat kau bilang kau punya rasa yang sama
ku tak menyangka aku bahagia ingin ku peluk dunia
kau izinkan aku ’tuk dapat rasakan cinta

you know me so well
girl i need you (girl i need you)
girl i love you (girl i love you)
girl i heart you
i know you so well
girl i need you (girl i need you)
girl i love you (girl i love you)
girl i heart you

[rap]
hatiku rasakan cinta, dia buatku salah tingkah
i know you so well, you know me so well
you heart me girl, i heart you back
i miss you, i love you, ah ah ah
i need you, i love you, i heart you baby
i need you, i love you, i heart you baby

baby, you know me so well (you know me so well)
girl i need you (girl i need you)
girl i love you (girl i love you)
girl i heart you
i know you so well (i know you so well)
girl i need you (oh i need you)
girl i love you (oh i love you)

tak ada yang bisa memisahkan cinta
waktu pun takkan tega
kau dan aku bersama selamanya


dah lau nak tau lbih lanjut cari kat youtube msti ada nya..lama2 dengar lagu n macam best plak so aku pun dengan rela hati download la lagu hahaha daripada xsuka jadi suka plak..walau pun aku tak faham sangat maksud dy tapi lantak la..ada gak part aku xska, msa dy bt rap tu haiiisss sengal ja telinga n dengar'

huhu :p


tapi ok la ad dua owng mamat lam 2 hensem yang lain xleh blah hahaha jahat nya aku :p !!huhu

aktiviTi pembuKaAn TahuN

pertama eh lupa plak asalammualaikum gelojoh aiisss...





ok first skali !!!
1.mandi huhhuhu sebab dah setahun aku tak mandi (31/12/2011-1/1/2012)huhuhu dari ptg tdi j hahaha xpatut ;)

2.pas mndi plak bsuh baju jga setahun xbsuh...mak ai kumpul stu minggu siot mmg sah2 intan malas haissss

3.lepak sat denga syed.......

4.baru sidai baju..

5 layan cerita biar mimpi sampai ke bintang

6.on facebook

9.last yang aku buat n update blog pada tahun baru ^_^


hahahaha korang ad??? jangn jeles 


hahahaha

10.tido mnanti pagi yang baru!! ~_~


~paipai~good night intan